Huippufirma

Matkailudiilin pilottikokeilu

Työntekijälle

Tervetuloa testaamaan Huipputyyppi -peliä!

Työnantajasi on lähtenyt mukaan Huippufirma -kokeiluun, jonka tarkoituksena on kartoittaa vertaisrekrytoinnin mahdollisuuksia matkailualan yrityksissä. Vertaisrekrytoinnilla tarkoitetaan yrityksen henkilöstön omissa verkostoissaan tekemää rekrytointityötä. Toisin sanoen, kun kerrot kavereillesi työpaikkasi meneillään olevista rekrytoinneista tai suosittelet heitä hakemaan tehtävään, teet vertaisrekrytointia.

Vertaisrekrytoinnin kautta

  • Voit toimia työnantajasi apuna rekrytointiprosessissa
  • Saat oppia rekrytointiprosessista ja voit kehittää omaa osaamistasi
  • Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työyhteisöösi
  • Saat mukavan ja ammattitaitoisen työkaverin

Kokeilussa vertaisrekrytoinnin työkaluna käytetään peliä, josta keräämme teiltä käyttökokemuksia ja ajatuksia kokeilun aikana. Kokemustenne perusteella jatkokehitämme työkalua yritysten ja työntekijöiden tarpeisiin vastaaviksi. Kiitoksena rekrytointiprosessiin osallistumisesta työnantajasi palkitsee sinut ennalta sovitulla tavalla suoritettuasi Huipputyyppi -pelin. Sinut palkitaan myös, jos yritys saa avullasi rekrytoitua uuden työntekijän. Tarkemmin pelin kulusta kerrotaan pelisivustolla, joka aukeaa linkin takaa.

Peli on tarkoitettu Huippufirma -kokeilun pilotointiin valituille yrityksille. Sisältö on suojattu salasanalla. Syötä salasanasi nähdäksesi Huippufirma -materiaalin. Mikäli sisällön näkymisessä on ongelmia, kerrothan siitä esimiehellesi!

Aloittaaksesi pelin, klikkaa alla olevaa linkkiä: